Jack & Jones Premium Svart mönstrad skjorta med platt krage och kort ärm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Joelle Klänning Mercury - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jack & Jones Ankelsockar jacDongo Socks 5-pack - Svart - Herr
John Zack Petite rosa asymmetrisk midiklänning med ett axelband och lårslits

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJumperfabriken Kjol Kayla - rosa - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Junarosa Byxor jrHama Pants - Brun - Dam
Junarosa Topp jrTungi Blouse - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones Jacka jcoRio Jacket - Svart - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones Jeans jjiGlenn jjOriginal JOS 885 - Blå - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Just Junkies Rolf Very Light blå YtterkläderKaffe EDDA - Kofta - midnight marine Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones JJIGLENN JJICON JJ 057 50SPS NOOS Jeans
Kaffe NANCI JILLIAN PANT - Tygbyxor - svart deep Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Karen by Simonsen Fodralklänning - light grå melange Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kari Traa Sweatshirt Traa Crew - Grå - Dam
Jack & Jones Pikétröja jjePaulos Polo SS - Grön - Herr
KARL LAGERFELD IKONIK LIGHTING BOLT TEE - T-shirt med print - light grå melange Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKings of Indigo John Svarta tvättade slim jeansKIOMI Linne - light grå grå Vackra billiga damkläderKIOMI T-shirt med print - gulden gul Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Knowledge Cotton Apparel T shirt with square logo GOTS Ögrönlar
KUNERT SUPER CONTROL - Strumpbyxor - cashmere Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLa rödoute Collections Asymmetriskt linne - Blå - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones Skjorta jorTyler Shirt SS Org - Blå - Herr