Jack & Jones Skjorta jprLake Shirt L S AOP - Vit - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kaffe EDDA - Kofta - chalk Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jack & Jones Sweatshirt jcoOut Sweat Zip - Svart - Herr
Kaffe Långärmad tröja - chalk Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKappa EBBA - Sport-bh - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kari Traa LOUISE TIGHTS Leggings & tights
Karl Kani RETRO JACKET - Jeansjacka - blå Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones T-shirt jcoJeppes Tee SS Crew Neck - Blå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones T-shirt jorArt Brook Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Karl Lagerfeld Shirt Dress W Logo Belt KlänningarKiomi Marinblå stickad tröja med ståkrage och dragkedja upptillvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones T-shirt jorPinstripe Tee SS - Blå - Herr
KIOMI Maxiklänning - röd svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
KIOMI T-shirt med print - olive night Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Knowledge Cotton Apparel T shirt with owl and dot print GO Ögrönlar
Jack Wills Staplecross Marinblå pikétröja med lång ärm
KUNERT Overkneestrumpor - cashmere Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLa rödoute Blazer med linkänsla - Natur - DamLa rödoute Collections Bomberjacka - Svart - DamLa rödoute Collections Huvtröja i basmodell - rosa - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
La rödoute Collections Kort skinnjacka med rund halsringning - rosa - Dam
La rödoute Collections Peplumtopp med lång ärm - Vit - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLa rödoute Collections Randigt linne med smala axelband - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jacqueline de Yong Cardigan jdyTag - Svart - Dam