Jacqueline de Yong Shorts jdyCatia - Grön - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kings Will Dream T-shirt med rand över bröstet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jacqueline de Yong Tröja jdySaga 3 4 Zip Top - Svart - Dam
KIOMI Linne - mottled grå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKIOMI T-shirt - bas - goblinblå Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Knowledge Cotton Apparel Pique Polo GOTS Vegan Ögrönlar
K-Swiss Travis Vit huvtröja

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
JDY - Jeanskjol med knappar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
JDY JDYCHUNG - Shorts - svart cloud dancer Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar La Martina Sacheverell ÖgrönlarLa rödoute Collections Bikini-bh i halterneckmodell - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
JDY JDYHAZEL SHINE JACKET - Tunn jacka - winter moss Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections Byxor - Gul - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
La rödoute Collections Jacka - Gul - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. La rödoute Collections Kort parkas med knäppning - Grön - Dam
JDY JDYSTAR PANT - Tygbyxor - blå depths cloud dancer marokko Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections Omlottklänning med kort ärm - Brun - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetLa rödoute Collections Randig skjorta med skimrande trådar och lång ärm - Blå - DamLa rödoute Collections Sweatshirt - orange - DamLa rödoute Collections Utställd omlottklänning - Multi - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
La rödoute Mc-jacka i skinn - Svart - Dam
Lacoste Crew Svart t-shirt med smal passform 2-pack

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLacoste ROUND NECK CLASSIC TEE - T-shirt - bas - marine Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

JDY Kappa rock - thyme Vackra billiga damkläder