JDY JDYNANCY PANT - Tygbyxor - simply grön Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
KUNERT FLY&CARE - Knästrumpor - cashmere Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
JDY JDYSTAR - blås - navy blazer rosa Vackra billiga damkläder
La Perla Briefs - skin Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa rödoute Collections Blommig blås med hög krage och kort ärm - Multi - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt La rödoute Collections Byxkjol med vid passform - rosa - Dam
La rödoute Collections Halvlång, utställd klänning - Röd - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Joelle blås Poppy - Blå - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Joelle Topp Havanna - Blå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar La rödoute Collections Kort jacka i skinnimitation - Grå - DamLa rödoute Collections Maxiklänning med smala axelband - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
John Zack Petite rosa asymmetrisk midiklänning med ett axelband och lårslits
La rödoute Collections Rak skjorta i linne med lång ärm - Svart - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
La rödoute Collections Skjorta med grafiskt mönster och lång ärm - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. La rödoute Collections Topp med rund halsringning och trekvartslång ärm med brodyr - Grön - Dam
Jumperfabriken Klänning Sunday - Svart - Dam
La rödoute Finstickad, skimrande tröja med båtringning - rosa - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetLa rödoute Smal, smårutig byxa - Vit - DamLacoste marinblå pikétröja med L VE-loggaLacoste Sport Vit t-shirt med logga den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LASCANA Nattlinne - aubergine Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Cocktailklänning - marine Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren Homewear LRL SIGNATURE LACE CHEMISE Bodies & slips anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Junarosa Capribyxa jrQueen Masja, slim fit - Grön - Dam