JDY NOOS - Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
La rödoute Collections Asymmetriskt linne - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Joelle blås Delphinium - Blå - Dam
La rödoute Collections Byxa - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa rödoute Collections Grovstickad, randig tröja - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt La rödoute Collections Klänning - Vit - Dam
La rödoute Collections Linne med draperad halsringning - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
JoJo Maman Bébé Shorts - vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jumperfabriken Klänning Elvy Dot Dress - Blå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar La rödoute Collections Rak byxa i linneblandning - Grön - DamLa rödoute Collections Rutig skjorta med lång ärm - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Junarosa blås jrKasiuz - Blå - Dam
La rödoute Collections Sweatshirt med tryckknappar bak - Brun - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
La rödoute Collections Utställd, halvlång klänning med kort volangärm - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. La rödoute Linne med V-ringning - lila - Dam
JUNK de LUXE Mix panel leather jacket Ytterkläder
Lace & Beads RIRI MIDI - Cocktailklänning - coral Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLacoste - Sport - Blå blockfärgad t-shirtLASCANA ALESSANDRIA - String - vit Vackra billiga damkläderLasula rosa byxor med rynkad midja den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lauren Ralph Lauren DOUBLE FACE - Kappa rock - primrosa Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren KIMONO ROBE - Morgonrock - rosa slipper Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren Regal Skinny Ankle Jean Jeans anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Just Junkies Main Tux Byxor