Joelle Topp Mallow - Blå - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
La rödoute Collections Finstickad kofta med knäppning - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
John Zack Petite Svarta skinny jeggings i PU
La rödoute Collections Jacka i rak modell - Grön - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa rödoute Collections Kort kjol med två påsydda fickor - Röd - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt La rödoute Collections Midiklänning med V-ringning - Svart - Dam
La rödoute Collections Rak pennkjol - Grön - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Junarosa Byxor jrFaduma Pants - Vit - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Junarosa Maxiklänning jrAmia 2 4 Sleeve Ankle Dress - Gul - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar La rödoute Collections Skinnjacka med ståkrage - Röd - DamLa rödoute Collections Topp i linne med V-ringning och kort ärm - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
JUNK de LUXE Raw edge tee Ögrönlar
La rödoute Collections Vid, halvlång klänning med trekvartslång ärm - Svart - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
La rödoute Rak, randig klänning med kort ärm - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lacoste Crew Vit t-shirt med smal passform 2-pack
Kaffe AMBER BLOUSE - blås - blå dawn Vackra billiga damkläder
Lacoste L VE X Opening Ceremony  Blårandig t-shirt med logga på ryggen

På tisdagen godkände ministerrådetLASCANA Bikini - blå turquoise Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren 130H LUXE TECH CRP BAILEY KlänningarLauren Ralph Lauren Embroideröd Button Down Shirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lauren Ralph Lauren Lace Bodice Crepe Gown Klänningar
Lauren Ralph Lauren RFND STRTCH 1X1 RIB BOATNK ELBOWSLV Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren Woman CASONDRA LONG SLEEVE DAY DRESS - Jerseyklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kaffe GRACE - Jeans Skinny Fit - dark grå Vackra billiga damkläder