Kaffe AMBER - blås - quartz rosa Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
La rödoute Collections Shorts i linneblandning - Vit - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kaffe ANNA V NECK - T-shirt - bas - grape leaf Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections Topp - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa rödoute Collections Utställd klänning med V-ringning och kort volangärm - Grön - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt La rödoute Kort jacka i bomull - Gul - Dam
La rödoute Utställd, halvlång klänning med kort ärm - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kaporal FRERE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kappa VACANCY SET - Träningsset - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lacoste Marinblå träningsbyxor med rand i sidanLacoste Sport Röd t-shirt med stor loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kari Traa Jacka Gjerald L Jacket - Grön - Dam
LASCANA ESPERIA - Triangel-bh - creme Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lauren Ralph Lauren B920 DRIVER DOT MJ JORI COMBO Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lauren Ralph Lauren Eyelet Trim Cotton Top Ögrönlar
Karl Kani STRIPE - Linne - röd vit grön gul Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren KRISTY LONG SLEEVE - Skjorta - mascarpone cream Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLauren Ralph Lauren Puff Sleeve Jersey Jumpsuit JumpsuitsLauren Ralph Lauren T-shirt - bas - lauren navy Vackra billiga damkläderLe Fix Fleece Jacket Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lee Jeans LOGO SWS Ögrönlar
Lee LOGO TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLee Sweatshirt Logo - Vit - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Karl Lagerfeld Neon Lights Boucle Knt Cardign Ögrönlar