KIOMI Maxiklänning - olive night Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LASCANA WIRE BANDEAUBIK - Bikini - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
KIOMI TALL T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Cotton Blend Sweater Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLauren Ralph Lauren HERITAGE 3 4 SLEEVE CLASSIC NOTCH COLLAR SLEEPSHIRT - Nattlinne - rosa vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lauren Ralph Lauren LAMINATED PLAID LAMINATED TRENCH Ytterkläder
Lauren Ralph Lauren Regal Skinny Ankle Jean Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Koco & K Plusstorlek Vit mjuk jumpsuit med vida ben

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kunert FORMING EFFECT 20 Strumpor & tights

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lauren Ralph Lauren Tied Sleeve Top ÖgrönlarLavish Alice silverfärgad och regnbågsskimrande miniklänning med paljettervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
K-Way LE VRAI CLAUDETTE - Regnjacka - röd fluo Vackra billiga damkläder
Lee Jeans ARVIN FAST blå Jeans

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lee Jeansjacka Rider - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lee Skjorta Button Down - Blå - Herr
La rödoute Collections Blommig klänning med kort ärm - Multi - Dam
Lee T-shirt Botanical Tee - Grå - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetLes Deux Rivierre Polo SS ÖgrönlarLevete Room Tröja LR Cille 6 - lila - DamLexington Klänning Gemma Jersey Dress - Blå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Libertine-Libertine FACT - Skjortklänning - vit Vackra billiga damkläder
Lindbergh Reverse pigment dye tee Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLine of Oslo Tara dots Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections blås med ståkrage och kort ärm - rosa - Dam