KIOMI Trenchcoat - mauve Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren CHEMISE - Nattlinne - ivory Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
KIOMI Tygbyxor - sea rosa Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Floral Lace Sleeveless Dress Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLauren Ralph Lauren KRISTY LONG SLEEVE - Skjorta - mascarpone cream Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lauren Ralph Lauren Polka Dot Jersey Dress Klänningar
Lauren Ralph Lauren Striped Cotton Boatneck Top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
KUNERT FORMING EFFECT 20 - Strumpbyxor - cashmere Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
K-Way LE VRAI CLAUDETTE - Regnjacka - dark blå Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lauren kvinnor Plus Storlek Linen Roll Cuff ShirtLee ELLY - Jeans slim fit - blå drop Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La Perla REWARD SHORT SLIP DRESS - Nattlinne - petrol Vackra billiga damkläder
Lee Jeans Morton, relaxed fit - Svart - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lee MOM STRAIGHT - Jeans straight leg - simple focus Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lee Sweatshirt Logo - Röd - Dam
La rödoute Collections blås med rund halsringning och resår i nederkant - lila - Dam
Les Deux Eliott Technical Jacket Ytterkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLevete Room LR ANY ÖgrönlarLexington Clothing Naomi Terry Shorts ShortsLexington Tröja Lea Sweater - Röd - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lindbergh Denim jacket Ytterkläder
Lindbergh Tröja Structure Knit O-Neck - Vit - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLipsy Rutig Mac med skärp anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections Finstickad tröja med jacquardmönster och rund halsringning - Natur - Dam