KIOMI Tygbyxor - light blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren Denim Jacket Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Knowledge Cotton Apparel Reversible Vest GRS Ytterkläder
Lauren Ralph Lauren Jersey Flutter Sleeve Dress Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLauren Ralph Lauren Mesh V Inset Lace Gown Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lauren Ralph Lauren Ruffled Cuff Cotton Sweater Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren WASHED PANT - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
KUNERT WARM UP - Strumpbyxor - anthrazit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La Perla PADDED BRA WITHOUT WIRE - Push up-bh - nude Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Le Coq Sportif ESS Tee SS N°7 M ÖgrönlarLee Jeans Daren Regular - Blå - Herrvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La rödoute Collections Bikini-bh i halterneckmodell - Blå - Dam
Lee Jeanskjol Long A Line Skirt - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lee Skjorta LS Clean Western - Svart - Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lee T-shirt Logo Tee - Grå - Herr
La rödoute Collections Figurnära, halvlång klänning med kort ärm - Svart - Dam
Les Girls Les Boys LEOPARD SWIMSUIT - Baddräkt - blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLexington Badrock Hotel Velour Robe - rosa - DamLexington Klänning Scarlett U-neck Dress - Blå - DamLife Is Beautiful Kort broderad t-shirt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lindbergh Rib grandad S S Ögrönlar
Line of Oslo Siri Kjolar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLiquor N Poker Minikjol med råskuren fåll anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections Halvlång omlottklänning med kort ärm - Vit - Dam