La Martina Marquise Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren PRM STRAIGHT STRAIGHT PANT Jeans

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
La Perla TRES FEMME - Overkneestrumpor - svart Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Striped Skirt Sleeveless Dress

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLauren kvinnor Plus Storlek Polka Dot Ruched Dress Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lee CROPPED GRAPHIC - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder
Lee Jeans MALONE Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
La rödoute Collections Finstickad tröja - Vit - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La rödoute Collections Halvlång omlottklänning med kort ärm - Vit - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lee JODEE - Jeans Skinny Fit - used way Vackra billiga damkläderLee Skjorta Western Shirt, slim fit - Grön - Herrvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La rödoute Collections Kavaj - Brun - Dam
Leon & Harper Blommig klänning med button down-krage

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Levete Room Byxor LR Elina 2 - rosa - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lexington Clothing Alexa rosa Denim Skirt Kjolar
La rödoute Collections Linne med rund halsringning - rosa - Dam
Lexington Pikétröja Quentin Polo - Röd - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetLife Is Beautiful Unisex Linne med tryckLindbergh Short jacket YtterkläderLine of Oslo Robin Shorts den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Liquor N Poker Kritstrecksrandiga skinny jeans
Lockstock Randig skjorta med extra smal passform

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLTB JUDIE - Jeansshorts - grå denim Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections Öppen finstickad kofta med sjalkrage - Natur - Dam