La Perla Morgonrock - carminium Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren Ruffle Trim Crepe Dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
La rödoute Bomberjacka i rak modell - Grön - Dam
Lauren Ralph Lauren T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLavish Alice Turkos figursydd blazer med klockärm och knappdetalj Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lee Jacka Puffer grå grön - Grå - Herr
Lee Jeans SCARLETT Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
La rödoute Collections Grovstickad kofta i bomull - Blå - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La rödoute Collections Jacquardmönstrad kavaj i kort, rak modell - Gul - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lee Pikétröja Pique Polo - orange - HerrLee Sweatshirt Logo Sws - Röd - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La rödoute Collections Klänning med resår i midjan i midilång modell - Svart - Dam
Les Deux Desert Shirt Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Levete Room Linne LR Any 4 Top - rosa - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lexington Clothing Jenni Jersey Skirt Kjolar
La rödoute Collections Mönstrad blås med trekvartslång ärm - Vit - Dam
Lexington Skjorta Vanja Lyocell Shirt - Grön - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetLindbergh Basic t shirts ÖgrönlarLindbergh Statement print tee S S ÖgrönlarLingaDore DAILY BRA - T-shirt-bh - ivory Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Liquor N Poker Svart jeansjacka med orange rand
Lollys Laundry Haley Dress Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLyle & Scott Grå långärmad oxfordskjorta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections Quiltad Jacka - Svart - Dam