La rödoute Collections Rak midikjol - Blå - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lee Sweatshirt Logo - Vit - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
La rödoute Collections Randig tröja i stretchtrikå med båtringning och trekvartslång ärm - Gul - Dam
Les Deux Ballier Track Jacket Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLevete Room Byxor LR-Alfa 1 - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lexington Badrock Unisex Hood Terrry Robe - Röd - Dam
Lexington Joggingbyxor Job Jersey Track Pants - Svart - Herr

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
La rödoute Collections Topp, randig - Röd - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La rödoute Collections Vid klänning med rund halsringning och kort ärm - Blå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lexington T-shirt Travis Tee - Vit - HerrLindbergh Denim jacket Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La rödoute Kort dunjacka med dragkedja - Svart - Dam
Lindbergh Sweatshirt w. contrast tape Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LingaDore DAILY BRAZILIAN SHORTY - Briefs - blåsh Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Liquor N Poker Stentvättade pappa-jeans
Lace & Beads Midikjol med broderade blommor del av set
Lollys Laundry Bonny Skirt Kjolar

På tisdagen godkände ministerrådetLTB JULITA - Jeans Skinny Fit - cari wash Vackra billiga damkläderLyle & Scott Vit t-shirt med sidorandLyle & Scott Sport Martin SS T Shirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mads Nørgaard Bretagne Organic Dolca Klänningar
Mads Nørgaard Spring Cord Joni Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMAGIC Bodyfashion MOMMY COMFORT NURSING BRA - Topp - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lacoste Ljusblå pikétröja med logga och smal passform