GAP LUXE - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
HALO HALO Tech Tee Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
GAP OUTLINE TEE - T-shirt med print - lipstick rosa Vackra billiga damkläder
Hanky Panky LONGLINE BRLT BH ar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHappy Socks Gåvoset med randiga strumpor i 4-pack Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Heart & Dagger Mörkgrå tweedbyxor med smal passform
Helly Hansen Jacka W HP Racing Midlayer Jacket - Vit - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
GAP STRIPE - Långärmad tröja - vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
GAP TIE - Vardagsklänning - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hermano Ormskinnsmönstrade badshorts del av setHilfiger Collection COLLEGIATE COLLAröd, Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
GAP V EVD PKT STRP Ögrönlar
HOLZWEILER THIRIL Trousers SS19 Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Houdini M's Power Houdi Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. HUF Postal Gul t-shirt
Gestuz AnuskaGZ skirt HS19 Kjolar
HUGO Ebaldo Dada Svart overshirt med grafiskt tryck

På tisdagen godkände ministerrådetHUGO DEFELA - blås - svart Vackra billiga damkläderHUGO NEALA - Långärmad tröja - open blå Vackra billiga damkläderHummel Hive hmlBOLINE SKIRT Kjolar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Hunkemöller Cami Satin Bow Sov och loungeplagg
Hunkemöller vit Lines Halter Badkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenIbana BEAR BLAZE - Skinnjacka - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gestuz GunnaGZ long shirt HS19 Klänningar