Lacoste Mörkvit t-shirt med rund halsringning och logga


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lindbergh Hawaiian printed slub tee S S Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lacoste LIVE Piké - amaryllis Vackra billiga damkläder
Lindbergh Suede leather jacket Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLingaDore DAILY - Push up-bh - röd Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Liquor N Poker Jeans i boyfriend-modell med extra smal passform och asymmetrisk midja
Little Mistress Petite Mörkblå broderad midiklänning med fyrkantig halsringning och rynkad fåll

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
LASCANA Surfshorts - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lauren Ralph Lauren B920 DRIVER DOT MJ JORI COMBO Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lost Ink Midaxikjol med vintageinspirerat blommönsterLyle & Scott Grön långärmad oxfordskjortavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lauren Ralph Lauren Cotton Boatneck Top Ögrönlar
Lyle & Scott Fitness Gråmelerad t-shirt med stor logga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lyle & Scott Sweat Short Shorts

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mads Nørgaard Casagrand Sonic Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren Jersey Ruffle Sleeve Dress Klänningar
Mads Nørgaard Soft Organic Denim Stelly C Kjolar

På tisdagen godkände ministerrådetMAGIC Bodyfashion MAGIC COMFORT - Shapewear - latte Vackra billiga damkläderMaidenform CONgrönIBLE BRALETTE CASUAL COMFORT - Topp - navy Vackra billiga damkläderMaison Scotch Sweatshirt med lyster - rosa - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mamalicious Randig amnings-t-shirt med knytning i ärmarna
MAMALICIOUS MLLUNA PINTUC - Pennkjol - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Svart v-ringad klänning i omlottmodell anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lauren Ralph Lauren Linen Blend Flutter Sleeve Tee Ögrönlar