Lacoste LIVE T-shirt - bas - mascarpone Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lindbergh Skjorta Linen Shirt S S - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lacoste T-shirt - bas - flamant Vackra billiga damkläder
Line of Oslo Frida print Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLipsy rosa maxiklänning med paljetter Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Liquor N Poker Ljusblå skjorta med muddar med dragkedja
Lollys Laundry Doha Shirt Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lauren Ralph Lauren 173D VEDA SCLP LACE ALUNA W TRIM Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lauren Ralph Lauren Färg Blocked Cotton Blend Top Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LTB DESTIN - Jeansjacka - dotty wash Vackra billiga damkläderLyle & Scott Svart t-shirt med stor loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lauren Ralph Lauren Estate Jean Jeans
Lyle & Scott Plain Pocket T shirt Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mademoiselle R Linne - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mads Nørgaard Forever Stripe Bonna Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren Lace Trim Crepe Dress Klänningar
MAGIC Bodyfashion COMFORT - Topp - skin Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMAGIC Bodyfashion VA VA VOOM - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - snow vit Vackra billiga damkläderMaidenform Shapewear - paris nude Vackra billiga damkläderMakia ROWS LIGHT SWEATSHIRT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mamalicious Gravidklänning mlMivane June 3 4 Lace Dress - Blå - Dam
Manduka MANTRA MUSCLE TANK - Linne - blåsh Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Animal print jeans Jeans anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lauren Ralph Lauren Patch Cotton Blend T Shirt Ögrönlar