Lauren Ralph Lauren NI STRETCH TEXTURES SS FITTED BD PK Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lyle & Scott Kakifärgade badshorts med logga

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lauren Ralph Lauren Regal Skinny Ankle Jean Jeans
Lyle & Scott Cut & Sew Sweatshirt Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLyle & Scott Sport Logo Crew Midlayer Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mads Norgaard Forever Randig midaxiklänning
Mads Nørgaard Indigo Summer Stelly Boozt Kjolar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lauren kvinnor Plus Storlek Gingham Tie Neck Dress Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Le Fix Ice Flag Chest Tee Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar MAGIC Bodyfashion COMFORT - Shapewear - latte Vackra billiga damkläderMagic Bodyfashion Super Control Body Shapewearvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lee Huvtröja Basic Hoodie - Blå - Herr
Maidenform FIRM FOUNDATIONS STAY BODY SHAPER - Body - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Maje PALIZANE - Tygbyxor - blå ciel Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mamalicious Sportiga mammaleggings i 3 4 längd
Lee Jeansjacka Lee Rider Jacket - Blå - Herr
MAMALICIOUS MLLOLA - Jeans slim fit - dark blå denim Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMango naturvit jacka med tryckknappar och fickdetaljMango Belted wool coat YtterkläderMango CHAINY - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mango Denim belt skirt Kjolar
Mango Jane skinny jeans Jeans

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Man Cotton cashmere blend sweater Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lee Manchesterskjorta Lee Western Shirt - Röd - Herr