J. Lindeberg Bomber Cap Tech Grid Mössor & kepsar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Wmns Free Viritous alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Maffig statement Guldfärgad kedja ring pärla
Tofflor - Fårskinnstofflor - innertofflor - skinntofflor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEmporio Armani CINTURA TERMOVIR TONGUE BELT Skärp svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ring Ros rosafärg alltid billig frakt
Fars dag - Speical Dad - Exklusiv Korthållare - farsdag

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Armband Elastiskt Naturstenar alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Swiss Military Hanowa FLAGSHIP Kronografklockor guld-colouröd blå Herraccessoarer

Försäkringskassan: Regeringen underskattar J.LINDEBERG Skärp navy HerraccessoarerDESIGN Svart smalt finbälte i fuskmockavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Armband Läder 4st alltid billig frakt
IGI&CO Igico 1125011 Usv 11250 blå Scuro

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
T-shirt - Äta Sova Pingis - DAM alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. New Balance WL574NBK alltid billig frakt
Doughnut Ryggsäck svart khaki Herraccessoarer
Becksöndergaard VIKKE Halsduk light blå

På tisdagen godkände ministerrådetMaze Runner The Scorch Trials BilnyckelfodralDC Maswell alltid billig fraktAsics GT-1000 5 T6A3N-9085 alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Memory Foam Sulor alltid billig frakt
VidaXL Tröja herr rund hals marinblå XL

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSNÖ of Sweden Luisa pendant neck 75 g mix Smycken anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Free 50 V4 Deconstruct alltid billig frakt