Guld Kejsarlänk halsband i rostfritt stål med 18k guldplätering


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SAND Scarves S226 42x170 cm Halsdukar & sjalar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
All Star Converse Leather alltid billig frakt
Lauren Ralph Lauren SAFFIANO NEW COMPACT Plånbok svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMcQ Alexander McQueen Solglasögon svart grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Burberry Solglasögon svart polar grå
Björn Borg Bags PHILIP DUFFLE BAG Navy Weekendväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck svart vit Herraccessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Caterpillar Transcend alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Roshe One alltid billig fraktNÄSA rund Piercing 4ST PACK MIX STORLEKARvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
UA Charged Bandit 3 1295725-602 alltid billig frakt
Dguldthy Perkins D RING XBODY Axelremsväska svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Näsa Ringar piercing falska Septum

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Frank Dandy kvinnor’s Bamboo Legend Bra, svart
Adidas P Absolado Instinct alltid billig frakt
EXO OT9 2-Delad Plånbok alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetRing Slät bland Rostfri stål 316LPatrizia Pepe BORSA BAG Axelremsväska guld rosa\moon sandMarco Tozzi 22624829 388 alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Jeans från Tiger of Sweden LAIRD Strl W32
Nike Wmns Flex 2015 RN alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas X 164 alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

New Look Svart finskärp i läderimitation