Dumpling Makeup Bag alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DESIGN 5-pack korta sportiga strumpor med färgränder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Caterpillar Cat Tate WP alltid billig frakt
Vaxade Runda Skosnören Skoband 150cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJulie Sandlau Evening Dew Mini Hoops guld grå Smycken Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Royal RepubliQ MEL Shoppingväska svart
Nike Wmns Roshe One Print alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bloomingville Princess Plate Vardagsrum

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Nemeziz Messi 172 FG alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry ELAINA Shoppingväska svartÖrhängen Strobe LED Party Ljus alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Anello 2 WAY BACKPACK Ryggsäck lila
Anna Field Handväska gul

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Matador-hatt i halm med justerbar storlek

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. VILA Knit Cardigan Peach blåsh alltid billig frakt
Unisex collegetröja - Shine all day
Asics Gel-Lyte V H6R9L-2121 alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetMidjeväska MultiFunktionell Perfekt för Cykling KlättringNew Balance U410OLG alltid billig fraktAdidas ZX Flux 58 TR alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike Jordan Big Fund alltid billig frakt
Svart tygklädd diadem 15 mm. bröd

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKappa Orbit alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Party Bandeau Cocktail Dress, leopard