Kristall bröllop hår krona tiara Vintage


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Katt - Öron hårband Strass alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dyrberg Kern YANN Smycken
See by Chloé Shoppingväska svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAsics Gel-Sonoma 3 G-TX T777N-9099 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Guess CITY LOGO TOP ZIP CROSSBODY Axelremsväska svart Herraccessoarer
Adidas Tubular Doom Primeknit Pale Nude

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Air Max Infuriate Low alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Herschel FIFTEEN Bältesväska ivy grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Royal RepubliQ EXPLORER Necessär svart HerraccessoarerThe RUBZ CircleMetal Smyckenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Invisible Socks Bambu 3-Pack alltid billig frakt
Näsa Ringar piercing falska Septum

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pappa sweatshirt med vintage stil tryck Pappa mössa på köpet

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Förvaringsbox 10 rutnät justerbara för smycken, pärlor, piller,
Nike W Zoom Pegasus 35 Turbo alltid billig frakt
Gant Windsor W10784 alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetTocca Bar Soap Florence HomeArmband smycken BLOMMA alltid billig fraktSeamless stringtrosa Svart XS alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
IDeal Of Sweden iDeal Passport Cover - rosa
Kristall pärla bröllop hår krona tiara

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Guldfärgad hårklämma med öppen träcirkelform anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Liebeskind Berlin SOPHIA Plånbok navy blå