Polo Ralph Lauren BOOT CHARM Nyckelringar scarlet


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fraas Halsduk mid grå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
T-shirt - What Willis Was Talking About - HERR
Elli HOPE Halsband guldFärgn

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNike Wmns Lunar Skyelux alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DESIGN {[ 0]}-pack kort silverfärgat halsband med kedjor i flera lager
Guess DRESS GENUINE DIAMOND Klocka blå rosa

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pokemon Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nike Tiempo Legend 7 Academy FG alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Yolanda Mary gravid- och amningsklänning Navy BlazerReebok Classic WAISTBAG Bältesväska conavyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo SCARF BIG WRAP Halsduk fresh peach
Ros blomma hårnålar Bröllop 3st pack

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Ace 154 TF alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Konplott JELLY STAR Örhänge grön
Solglasögon Montecarlo Vit Mörkt Glas
Salomon Utility Winter CS WP alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetrosa Dam Hoodie - Savage alltid billig fraktAdidas ZX Flux 58 TR alltid billig fraktNixa 8536, balklänning i turkosblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Versus Versace BARBES Klocka grå rosa Herraccessoarer
Uterqüe KL. LEDERWAREN Plånbok svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRostfritt stål HALSBAND 5530mm alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Anello SQUARE NECK POUCH Axelremsväska röd