Brett Läderarmband - Glittrande Strass Rhinestones - Beige


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Solfjäder - Enfärgad i papper - Solfjädrar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
3-pack BH-förlängare Olika färger
Nike Wmns Lunar Skyelux alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFortuna Nelly Flex Ruby Wine Velour Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Björn Borg Sheldon Shorts, svart Beauty
Rostfritt stål ring Par SET alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Liebeskind Berlin BERENICE Skärp bourbon

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Salomon Sense Pro alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DESIGN Svart brett skärp i skinnimitation med runt spänne i guldDESIGN Matador-hatt i halm med justerbar storlekvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Syster P PLANET NECKLACE silver silver Smycken
Nixon ICONED TRUCKER Keps svart vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nike Air Huarache Run Ultra alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Puma Bmw Motorsport Future Cat Team skor
Napapijri FLAGSTAFF Keps new olive grön
Nike Air Jordan 4 Retro Wmns Nrg Hot Punch

På tisdagen godkände ministerrådetSaucony Kinvara 9 alltid billig fraktLiverpool Tvådelad Plånbok alltid billig fraktNike Wmns Flex 2015 RN alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dyrberg Kern TF SUBLIME SL 7G5 Klockor
Ted Baker JOANAA Axelremsväska svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAnello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck gul anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Notebook Ryggsäck 15-16 Polyester CSNBBP100BL