Paul Smith BRACELET PLAIT Armband svart Herraccessoarer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Guess Ankelstövlar Läder alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pack med 5 st Näspiercingar i 316L kirurgiskt stål (3 val)
Reebok Sport Ahead Action Walking

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTory Burch LOGO CIRCLE EARRING Örhänge guld-colouröd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Slipshängare - Slipshållare för garderob
Läderhalsband halsband kärlek alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
T-shirt -Bad Example - HERR alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tiger of Sweden Slips BERGMAN alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HUGO CHELSEA Shoppingväska night blåJack & Jones JACCHRISTOPHER BELT Skärp svart Herraccessoarervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Obey Clothing MICRO BEANIE Mössa svart Herraccessoarer
YOURTURN Weekendbag grå cognac

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Reebok R Crossfit Nano 80 alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vans Curved Bill Jockey Svart keps
Kari Traa LISE BAG Utrustning
RING Olika Färger 5 st mix färger

På tisdagen godkände ministerrådetSkechers GO Walk Outdoors alltid billig fraktSolglasögon Polariserade Large Gun smoke Ink fodralHerr t-shirt - Paper plane alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
FC Barcelona Nyckelring alltid billig frakt
Bandana - Multifunktionsscarfs - Leopard

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRing i kedja alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marimekko Home PIENI UNIKKO POT HOLDER Kök