kvinnor CASUAL PRACTICAL MULTI ZIP POCKET TRAVEL SHOULDER BAG


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dguldthy Perkins LOCK CHAIN XBODY Axelremsväska svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Snyggt guldpläterat smyckeset alltid billig frakt
Happy Plugs IN-EAR UNIK EDITION Hörlurar rosa marble Herraccessoarer

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry MOTION MONTANA Ryggsäckar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Grön plånbok med fack för mobil, kort, sedlar, etc.
The Hunger Games Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ellinore gravidtopp (L, XL) alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Asics Fuzex TR 4393 alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Diesel CAKERYM-MAX Keps lilaNew Balance U410OLG alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
VidaXL Bröllopsväst set strl 50 paisley gräddvit
Stelt Guld Armband Bangle - Räv & Vit CZ Kristall - 18K Rosé GP

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Liverpool Tvådelad Plånbok alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. FTC Cashmere CLASSIC SCARF Halsduk pale aqua
Fröd Perry WAFFLE KNIT BEANIE Mössor & kepsar
Puma Bmw MS Casual Team alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetSmidig korthållare i konstläder - Olika färgerHalsband 3 st kedjor - Måne, stjärna och pärlorNike Wmns Flex Trainer 5 Print alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
T-shirt - Don’t Worry Be Happy - DAM
Skechers Gratis 22758-BBK alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAsics Gel-Pulse 10 1011A604-001 alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Navelpiercing 316L Kirurgiskt stål Fyrkant Klar CZ