Disney-prinsessor Nyckelring alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ted Baker JULIEET Handväska svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
KARL LAGERFELD Keps navy Herraccessoarer
Brosch kristall Vintage alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenReebok Princess alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt T-shirt - Audi - HERR alltid billig frakt
Adidas Adizero Feather 3 W alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Halsband choker stjärna denim alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gioseppo 44125 alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HALSBAND - KACKERLACKA alltid billig fraktMössa med glasögon - Goggle beanievhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
KIOMI Solglasögon transparent blå
Captain America Dam Hoodie - Small

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rund myntbörs läder svart alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Armband - Guldfärgad med vitt mönster
Han Kjobenhavn TIMELESS GRANITE Solglasögon horn svart Herraccessoarer
Liebeskind Berlin SAILOR BAG CROSSBODY SMALL Axelremsväska urban blå

På tisdagen godkände ministerrådetRostfritt stål ring Tre cirklar skulpturBershka PANTONE 2-pack strumpor med ränderTed Baker Röda solglasögon med kattögon modell den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stilren korthållare i äkta läder fårskinn Walter
BOSS Business Wear Smith Slipsar & Accessoarer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRoyal RepubliQ FJORD Shoppingväska sand Herraccessoarer anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Air Max 95 Print alltid billig frakt