Salomon Wings Flyte 2 W alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DESIGN Matador-hatt i halm med justerbar storlek

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
VILA Vinaja Short Cardigan Peach blåsh
Ryggsäcken i äkta lammskinn, LAMM0970

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFörvaringsbox 10 rutnät justerbara för smycken, pärlor, piller, Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Puma CLASSIC CAT BACKPACK Ryggsäck bridal rosa
Asics Gel Saga H437N-9025 alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DKNY WHITNEY SATCHEL Axelremsväska rosa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
STREETZ tygklädda hörlurar med mikrofon, löstagbar kabel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Pixel OS_HoldallAdidas Solar Drive W alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Julie Sandlau Glamour Pendant Rhodium Smycken
Oslo Jacket alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
UA W Charged Lightning 1285494-006

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Brun ryggsäck i mattslipad oxläder
Asics Gel Beyond 5 MT 400 alltid billig frakt
Burberry Sunglasses 0BE4251Q Solglasögon

På tisdagen godkände ministerrådetGerry Weber Camile 06 alltid billig fraktKlockbox och Juvelbox 8 klockor ljuslila insidakvinnor Plain Ladies Long Sleeve Scoop Neck Navy T Shirt Top den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kurt Geiger London MINI KENSINGTON BAG Axelremsväska röd
Ipanema Mesh Iii Plat Fem alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenElastiska Skosnören (Inklusive Dragsko) Längd 100cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Halsband blingblixt alltid billig frakt