Klänning i blå spets med öppen ärm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hoop Guld Örhängen - Hjärta med Vita CZ Kristaller -18K Rosé GP

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
T-shirt - Jag Är Inte Rasist Jag Hatar Alla - HERR
Barrington korthållare, äkta skinn, 4 kortfack

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPapa Bear - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Röd handledsväska i lammnappa läder
Enkla stilrena handskar i konstläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
CZ Näsringar Septum, Titan Opal alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Svart nyckelbörs i lammnappa läder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Thompson Thompson Steps Cufflinks Slipsar & AccessoarerPernille Corydon Thilde Necklace Smyckenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Plånbok stor dam - Välj färg alltid billig frakt
Hårnålar Bröllop alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN röd basker i nylon

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. T-shirt - Att Styla En Saab - DAM
X-Cap® alltid billig frakt
VidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva gul XL

På tisdagen godkände ministerrådetBASKER - RÖD OCH SVART alltid billig fraktTed Baker CRAFTI Skärp svart HerraccessoarerKeps Hands svart alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike Air Max Advantage 908981-002
Asics Gel-Pulse 10 1011A604-001 alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2 Pack Högstaberg Kalsonger -Boxer Shorts anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Air Span II SE alltid billig frakt