Caterpillar Trey P721889 alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
T-shirt - Paris Is Always A Good Idea - HERR

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Örhängen Fjäll Drake GRÖN Sjöjungfru Drakägg Fantasy Dragon
Polo Ralph Lauren Canvas Big Pony Tote Bag

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDiesel 3-Pack, Damien, svart röd alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ducati 2-Delad Plånbok alltid billig frakt
Vivienne Westwood JUANA EARRINGS Örhänge guld-colouröd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lång Plånbok Dam alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
18K Guldfyllda Guld gulddoublé Filled Ring 16

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vero Moda VMSARAH BELT Bältesväska svartMakia SPAN BELT Bältenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Filippa K M. Knitted Rib Scarf Sjalar & halsdukar
SKMEI-9130 38mm alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Axelremsväska Boho alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Örhängen Vintage Peacock (brons)
T-shirt - Varför Har Alla Andra Alltid Fel - HERR
Svart Body med nitar alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS Marinblå keps med broderad loggaGamla höstlöv - guldpläterade örhängen med kristallstenarBrosch Guld Snäcka med pärla alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Still Nordic CLEAN 2 ROOM TOLIETRY Necessär cognac
Lyle & Scott Mouline Beanie Mössor & kepsar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHalsband Set Halsband Örhänge Blåa Cirklar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Guess MADDY GIRLFRIEND SATCHEL Handväska cognac