Marc O'Polo CROSSBODY BAG Axelremsväska deep navy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rostfritt stål ring 6mm svart tre rader kristall

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
WeSC WASTED SNAPBACK Mössor & kepsar
Plånbok Walk on Water Monkey M8 svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHalsband Legend of Zelda Triforce Nerd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pernille Corydon Thilde Necklace Smycken
Gareth Bale Bilnyckelfodral alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Skechers Portermalego Navy alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Armband Ros alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vit herr t-shirt - Drittsekk. alltid billig fraktReebok Royal Complete BS7343 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Geox Vega E alltid billig frakt
Syster P Layers Simone Necklace silver Smycken

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DesignB London 2-pack guldfärgade hårklämmor med pärlor och hjärtan

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Reebok Royal Complete alltid billig frakt
Keyorganizer orange alltid billig frakt
YOURTURN Ryggsäck dark blå dark röd Herraccessoarer

På tisdagen godkände ministerrådetPilgrim 3 PACK Örhänge guld-colourödVidaXL Tröja herr v-ringad svart XLLiebeskind Berlin Axelremsväska dahlia röd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Strandklänning - Fiji - Olika färger
Nike Air Max Vision alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRoyal RepubliQ SPIRAL BRACELET Armband cognac Herraccessoarer anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok CL Leather alltid billig frakt