Klassiska wayfarer lila alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ted Baker AMELLIE Axelremsväska rosaguld

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Asics Gel Beyond 5 MT 400 alltid billig frakt
Selected Homme Flätat skärp dark sapphire Herraccessoarer

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOnly & Sons ONSSUNGLASSES COLOUröd Solglasögon brun stone Herraccessoarer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SPORT SOLGLASÖGON GRÖN BLÅ - KOST
Superdry Keps Navy blå Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Thompson Thompson Studs Bracelet Smycken

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Doughnut MACAROON Ryggsäck seaweed

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Royal RepubliQ Axelremsväska navyLinne med en 3D döskalle. alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lyle & Scott Marinblå solhatt i ripstop-material
DRYKORN BREENA Mössa dark blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Puma Basket Platform alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN x glaad Unisex Glasögon med leoparddetalj
Diadem Glitter rött alltid billig frakt
Merrell Chameleon 7 Slam Luna Ltr

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Quesence alltid billig fraktCamel Active Suez alltid billig fraktPolo Ralph Lauren Solglasögon dark havana brun Herraccessoarer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stor Laptop Ryggsäck med 3-siffrigt Kodlås, USB-port - Grå
Royal RepubliQ AVENUE EVENING BAG Axelremsväska svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBikini Lux alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

IDeal Of Sweden iDeal Passport Cover - Navy