Adidas F50 F10 Trx FG alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DESIGN röd basker i nylon

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Magnetarmband Lux - Armband med magnet och germaniumstenar
The North Face Base Camp Slide II

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAdidas X 173 AG vit alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Trosor Maxi alltid billig frakt
Julie Sandlau Droplet Earrings guld grå Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DAY Home Velvet Cushion Cover Vardagsrum

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lauren Ralph Lauren SAFFIANO NEW COMPACT Plånbok svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Filippa K SCARF Halsduk navyStrandtunika i blommigt mönster alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Spitfire VHX rosa fyrkantiga solglasögon
Obey Clothing DROP OUT SLING PACK Bältesväska svart Herraccessoarer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
V73 - Cruise Bandes Small alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. T-shirt - Dogs Because People Suck - DAM
Halsband Skelett Guld skull skeleton vintage retro mode
Dyrberg Kern POLLY RG CRYSTAL

På tisdagen godkände ministerrådetVidaXL Tvådelad kostym med slips herrar vit strl. 54Damklocka färgglad m silikonarmband - Olika färgerToday svart läderband 24 mm med söm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Syster P Strict Sparkling Bangle Bars Smycken
T-shirt - You’ve Cat To Be Kitten Me Right Meow - DAM

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenT-shirt - Blondiner Har Roligare - DAM anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Obey Clothing DROP OUT SLING PACK Bältesväska symbol svart Herraccessoarer