Örhängen rosa Glitter Druzy Gothic Viktoriansk Kawaii


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ecco Espinho alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Asics Gel Lyte III H7Y0L-0593 alltid billig frakt
TWINSET BEA GROUP Axelremsväska svart cuore

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFinn Comfort Ventura S Atoll alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ted Baker KATCHUP Skärp svart Herraccessoarer
Halsband Death Star Star Wars alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Halsduk Sjal Scarf med Rödhake motiv

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sedelklämma, äkta läder, svenskt design, svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar AJ Morgan Fyrkantiga blå solglasögon6 unika ängulerlocker alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Asics Gel-Lyte III DN6L0-9090 alltid billig frakt
V73 - Cruise Bandes Small alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
S.Oliver CITY BAG Axelremsväska light grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Radband - Svarta Pärlor alltid billig frakt
Versace STOLA Halsduk bianco guld
Magväskan, 26x26x16 cm modell 2019-KX8226

På tisdagen godkände ministerrådetCoccinelle EXCLUSIVE AMBRINE Axelremsväska svartLiebeskind Berlin Plånbok figGlänsande Blå Laser Harts Halsband Smycken den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
WR F91W Digital Armbandsklocka - Guld
Jack & Jones JACCOPENHAGEN Bältesväska gul Herraccessoarer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenÖrhängen form alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sandfärgad damplånbok i nubuckläder