Kipling GABBIE S Axelremsväska active röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Emoji strumpor - Unisex - 26 olika motiv

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Consortium Crazy 8 AD alltid billig frakt
Puma Hurricane Fs 2 352717-02 alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSyster P Feather Bangle silver Smycken Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Balance ML574ETE alltid billig frakt
Brixton FIDDLER Keps heather grå cream

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DESIGN Svart smalt finbälte i fuskmocka

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
T-shirt - Äta Sova Pingis - HERR alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Armband i rostfritt stål - Fortnite LandscapeFunktionscarf Mustasch alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry ELAINA Shoppingväska svart
Kidzroom CARE JOY DIAPERBAG Skötväska svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
New Look ROCHELLE CHAIN CHOULDER Axelremsväska dark burgundy

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Carhartt WIP PAYTON HIP BAG Bältesväska cardinal Herraccessoarer
Jag älskar dig - Exklusiv stål Korthållare m läder - Rfid säker
Halsband Through Circle (guld) alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetDyrberg Kern MACEY Örhänge guld-colourödHalksockor Dam 3-Pack alltid billig fraktLiebeskind Berlin BASIC GIGI Plånbok svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boss Athleisure Wear Iconic_S zip env Axelväskor
Edifice EDIFICE Kronografklockor blå Herraccessoarer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOlivia Burton RAINBOW BEE Örhänge guld-colouröd anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok All Terrain Craze alltid billig frakt