Adidas Copa 173 Firm Ground alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DAY et Day IP Wild Logo 7 8 Mobil accessoarer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Guldpläterade navelpiercing CZ VIT, MULTIFärg
Rains BACKPACK MINI Ryggsäck zwart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKaninen - halsband kinesiskt hguldskop Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Midjeväska med Stöldskydd Resväska med Förvaring - Svart
Julie Sandlau Infinity Pear Hoop Earring guld Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Filson WATCH CAP Mössa otter grön Herraccessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Clarks 26131756 alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Legend 7 Club FG alltid billig fraktRains BACKPACK Ryggsäck grön Herraccessoarervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc Jacobs Solglasögon cherry
Bugatti SEGNO Axelremsväska cognac Herraccessoarer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väskhållare alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. T-shirt - Trust Me You Can Dance - DAM
Beaded Bracelet Armband (svart flerfärgat)
Tamaris Cognac alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Asweerun alltid billig fraktMarc O'Polo MESSENGER BAG Axelremsväska forest grön HerraccessoarerKorthållare 11 kort - Plånbok i Aluminium - RFID-skydd - Blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Svart plånbok i oxläder alltid billig frakt
ALDO GANDINO Handväska taupe

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenArmband 4 ST Flerskikts STRASS alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Gts 039 alltid billig frakt