Solglasögon round metal rund UV400 Pilot (Guld båge Grön spegel)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Glasögonsnöre textil - röd alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Boxfresh Sparko Icn alltid billig frakt
Stradivarius MIT FLECHTMUSTER Axelremsväska dark brun

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAsics Gelsaga 1192A075-706 alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bula BULA SOLID CAP Mössor & kepsar
Tamaris 12804322 alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
FrödsBRUDER MEGAPIXEL Handväska caramel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tiger of Sweden Slips GREUZE alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DC Tonik W alltid billig fraktHalsband hänge stege med blå kattögonstenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Asics Gel-Contend 5 1011A256-002 alltid billig frakt
Polo Ralph Lauren PLAQUE BELT Skärp svart Herraccessoarer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ATLAS DESIGN HANKY GEO DOTS Slipsar & Accessoarer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dyrberg Kern NEDA Smycken
Maje PENDANT Halsband vit casse
Rostfritt stål HALSBAND 3500mm alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetCarhartt WIP KICKFLIP BACKPACK Ryggsäck adventure HerraccessoarerYOURTURN Solglasögon svart orangeThe North Face PECKHAM Ryggsäck svart Herraccessoarer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Eastpak SAWER CORE FärgS Bältesväska sunday grå
Armband läder & metall Tvillingarna

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAsics Patriot 9 alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo MESSENGER BAG Axelremsväska forest grön Herraccessoarer