UNMADE Copenhagen Rita Scarf Sjalar & halsdukar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Polo Ralph Lauren WOVEN THREAD LTHR TAPESTRY WVN CSL

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BOSS CELIE Skärp svart Herraccessoarer
Tshirt - Äta Sova Tennis alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStrass Smyckesset - Droppe & Blå Rhinestone -Halsband & Örhängen Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt URBAN COLLECTIVE Urban brun CotLi Duvet Sovrum
Lacoste BELT Skärp graphite Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Herschel CLASSIC Ryggsäck apricot brandy Herraccessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pilgrim NECKLACE J Halsband guld-colouröd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Brooks PR Sprint 1138 alltid billig fraktHårkam volymhöjande för hårtofsar - brun - 2-Packvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Volkswagen Nyckelring alltid billig frakt
Smidig korthållare i casuall business stil.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Solfjäder - Snäckformad [Blå] - Solfjädrar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. New Balance WL574ESB alltid billig frakt
Maria svart Serendipity Hoop Earring Small Smycken
Nike Downshifter 7 alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetSmyckeskrin 2 fack alltid billig fraktNew Balance WL574KSA alltid billig fraktBALENCIAGA Sunglasses BA0048 Solglasögon den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Le Specs BEAUTIFUL STRANGER Solglasögon svart
Vagabond MADRID Axelremsväska svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSURI FREY NATHALY Handväska cognac anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hårband Pinup Prickig blå gul alltid billig frakt