Nike Wmns Primo Court Canvas alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Aquarius Smycken

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Rosé Guld Ring - Prinsess Krona med Vit CZ Kristall - Stl 18
Dguldthy Perkins PADLOCK CHAIN HANDLE Axelremsväska röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOslo Polo svart alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hearthstone Nyckelring alltid billig frakt
Donut, för hårknut mm alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Peugeot Nyckelring alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brun kroko 18 mm alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Izabel Camille Significant small SmyckenKurt Geiger London JANE Handväska gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Sandqvist TONY Ryggsäck olive Herraccessoarer
Coccinelle LIYA HANDBAG Handväska lunar lunar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska eclipse cobalt Herraccessoarer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Still Nordic CLEAN 2 ROOM TOLIETRY Necessär cognac Herraccessoarer
Halsband Brons Vattumannen Aquarius Stjärntecken Zodiac
Nike Free Run RN 2017 alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetFly London P500975009 alltid billig fraktUA Spotlight TF 1289539-100 alltid billig fraktNew Era CLEAN TRUCKER NEYYAN Mössor & kepsar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Moss Copenhagen STACEY SHOPPER Shoppingväska rosa
Mönstrad klänning, Linda alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEdblad Stella Studs Smycken anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Asics Gelsolution Speed 3 Clay kvinnor 4920