Asics Gel Lyte III HL701-9090 alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
T-shirt - Äta Sova DJ - HERR alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DESIGN 5-pack grå träningsstrumpor
Adidas CC Fresh 2 W alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCaterpillar Cat Portend alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gripsholm BED SET SATIN LISEN KING Storlek Sovrum
Kingsley Ryan Halsband i äkta silver med fjäderhängsmycke

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
2-delad Marcus & Martinus Svart Plånbok

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bloomingville Table Cloth, rosa, Cotton Kök

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Svarta Glansiga Leggings alltid billig fraktSelected Homme Ficknäsduk svart Herraccessoarervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
The North Face EXPLORE FUSEBOX Ryggsäck svart Herraccessoarer
Svart nyckelfodral i lammnappa läder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marc O'Polo kvinnor Skärp svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Gazelle J alltid billig frakt
Adidas Terrex Swift R2 Mid Gtx alltid billig frakt
The North Face Vit truckerkeps med logga

På tisdagen godkände ministerrådetVidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Camouflage XLGaia Jewels Focus SmyckenHusqvarna Nyckelring alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Navelsmycken hjärta alltid billig frakt
DESIGN Curve Midje- och höftskärp med dogclip-hake

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Ultra Boost alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Asics Gel-Lyte H8G2L-2121 alltid billig frakt