The North Face EXPLORE FUSEBOX Ryggsäck svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
T-shirt - Like A Motherfucking Boss - HERR

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Durama Material Pack W alltid billig frakt
24K Guldfyllda Guld gulddoublé Filled HALSBAND KEDJA

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEastpak PAK'R DECEMBER Ryggsäck startan svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Melissa Ultragirl 3DB Iii alltid billig frakt
YOURTURN Ryggsäck dark blå Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Komono THE HARLOW Klocka svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DESIGN Smala ovala guldfärgade solglasögon med detalj på bågarna

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Smidig korthållare i casuall business stil.DESIGN Ljusbrunt smalt skärp i skinn med präglad kantvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
TWINSET SADDLE BELT Midjeskärp svart
DAY Birger et Mikkelsen GWENETH PREP Shoppingväska svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Efva Attling Crystal Fall Earrings Rosé Dream Smycken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 18K VIT Guld FILLED gulddoublé armband 1806mm
Glamguldus Boujee & Baddie 2-pack strassutsmyckat spänne med sköldpaddsmönster
Smyckes-Set Halsband Örhänge groda

På tisdagen godkände ministerrådetVidaXL Tvådelad julkostym med slips herr strl. 56 röd julklapparAsics Gel-Lyte III HL7U2-3131 alltid billig fraktBandana - lila - stl. 55x55 cm alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reebok Zprint alltid billig frakt
Asics FuzeX Rush Adapt T885N-1401

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStrass Smyckesset -Droppe & lila Rhinestone -Halsband & Örhängen anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

L.Crödi MAXIMA Axelremsväska rosa