Lexington Home Star Bedspread Sovrum


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Wmns Air Jordan 3 Retro Exp XX

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Massimo Dutti Slips dark blå Herraccessoarer
Skechers Elent alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNIKE AIR HUARACHE RUN GS alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Örhängen Twisted Hoops guld alltid billig frakt
Selected Homme SLHNEW PLAIN TIE Slips demitasse Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eton grå Fuji Silk Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Första Hjälpen Väska - Röd alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar C6 MICROFIBER ZIP SLEEVE MACBOOK AIR 11 Laptop väskor & PortföljerFrank Dandy Bamboo Merino Long Johns - svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nyckelring Fluffy grå - guld alltid billig frakt
BYXKEDJA PYRAMID LÄDER alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Anna Field Solglasögon rosa

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Clarks UN rosa HI alltid billig frakt
Icon Brand HERRING BEADED BRACELET Armband navy Herraccessoarer
Richmond & Finch Floral Chain Mobil accessoarer

På tisdagen godkände ministerrådetRoyal RepubliQ PATRIOT BELT BältenToyota Bilnyckelfodral alltid billig frakt18K guldpläterad RING Ametist alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
YOURTURN Bältesväska vit Herraccessoarer
Still Nordic JUST WEEKEND BAG Weekendbag sand dark brun Herraccessoarer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenArmband Nessa alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

JOOP Fingervantar svart Herraccessoarer