Doctor Who Weeping Angels Halsband


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH DEBBY Handväska svart röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Wmns Internationalist 828407-021
Reseplånbok PU-läder alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenForever New ELISE FRAME CLUTCH Kugrönväska blåsh Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Diadem Stora Små Pärlor (svart) alltid billig frakt
SNÖ of Sweden Jacqueline big pendant ear Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ärkeängel Sandalphon i tenn alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skofärg för lackat läder alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ecco 20651356723 alltid billig fraktAdidas Copa 193 IN Sala alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Finn Comfort Canaria Street Patagonia
CAT Caterpillar Kängor Färgado_Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
T-shirt - Cats Because People Suck - DAM

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pikolinos 6551574 alltid billig frakt
Nyckelring rosa Tassel alltid billig frakt
Svart Morgonrock från Darling S. alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetLiebeskind Berlin ESSENTIAL CAMERA BAG SMALL Axelremsväska hedge grönPieces 2-pack stiftörhängen och örringarVans 106 Mid Buck alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Örhängen Dödsrelikerna Deathly Hallows Harry Potter Hogwarts
Gummiband för håret 10-Pack alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAnello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck royal anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Emoji strumpor - Unisex - 21 olika motiv