TODS Sunglasses TO0125 Solglasögon


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Julie Sandlau Luna earring Rhodium Smycken

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Originals ADIFärg Ryggsäck svart Herraccessoarer
DESIGN Pack med 2 hårspännen med pärlor och strass

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarc O'Polo SCARF WITH SHORT COMBED FRINGES Halsduk calico blå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 3D Glasögon Passiva Lätta Dual Färg Slumpmässiga Färger
Syster P Beaches Flat Dots Creoles guld Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sjal Blommig rosa alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Polariserade solglasögon CM - Polarized svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gripsholm CUSHION COVER MARMOR VardagsrumReebok FS HI alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas INF B G BUCKET Mössor & kepsar
Björn Borg 2-Pack Shorts – BB NY Silhouette, Corsair

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sexy Lace Floral Bralette BH alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. YOURTURN Mössa beige Herraccessoarer
Asics Gel Sensei 4 MT alltid billig frakt
Kappa Authentic Vigoleno Vit keps med broderad logga

På tisdagen godkände ministerrådetDune London DARE Handväska blåshThink 8264000 alltid billig fraktVans Filmore Iju alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike Mercurial Neymar Superfly 6 Club MG
Modern Style Apple watch band 42mm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCornelia Webb PEARLED DROP EARRING S ASYM PAIR Smycken anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bad Angel Hoodie alltid billig frakt