Vogue Eyewear 0VO4111S Solglasögon


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nicce Vita dolda strumpor i 3-pack

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Silicone Heel Pad Medium alltid billig frakt
DESIGN 3-pack ankelstrumpor med rymdsniglar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKIOMI Shoppingväska mustard gul Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt KIOMI Skärp brun Herraccessoarer
Pilgrim GEMINI 22 05 21 06 Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bälte från Tiger of Sweden BLOMMER Strl 90

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Y3 Stan Zip alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lacoste Lerond 119 737CMA00457A2 alltid billig fraktRoeckl NUUK Fingervantar moccavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Säl Bilnyckelfodral alltid billig frakt
Nike Sportswear CORE SMALL ITEMS 3.0 Axelremsväska spruce fog opti gul svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Blå handledsväska i lammnappa läder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Roséguldfärgade aviator-solglasögon med spegelglas och näsbrygga
Brons Löv Harness Armband alltid billig frakt
G23 Titan Tragus alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetVersus Versace KRISTENHOF Klocka guld-colourödLee Jeans LEE BELT DARK brun Kostymer & kavajerPernille Corydon Daylight Earsticks Storlek 11 mm Smycken den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DAY Home Day Printed Cushion Cover Vardagsrum
Halti Lumme Beanie Mössor & kepsar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKipling CLAS SEOUL Ryggsäck active röd anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

T-shirt - I’ve Got Your Back - HERR