Dickies BRADFORD Keps grön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
I.am+ BUTTONS Hörlurar rosa Herraccessoarer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Unisex hoodie - New York alltid billig frakt
T-shirt - Man Ska Ha Husbil - HERR

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCAT Caterpillar Färgado _svart alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DESIGN Svarta fyrkantiga solglasögon med tonade glas och fasade kanter
SIKSILK POUCH BACKPACK Ryggsäck venetian svart Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Swift Run alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
T-shirt - Limited Edition - DAM alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SNÖ of Sweden Charlene long pendant neck 40 g clear SmyckenKipling PRESTO UP Bältesväska true svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Unisex collegetröja - Fancy as fuck
Rund väggklocka, 30 cm, Lättläst - Röd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Surf vantar för mobiltelefoner och iPad -Turkosblå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. SNÖ of Sweden Charlene oval ear g clear Smycken
Vaxade Runda Skosnören Skoband 120cm
Edblad Josefin Ring guld Smycken

På tisdagen godkände ministerrådetNike Air Max Command Premium alltid billig fraktDAY Birger et Mikkelsen Shoppingväska svartT-shirt - Bakis - DAM alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
SNÖ of Sweden Florence ear s clear Smycken
Unisex collegetröja - Seth + Summer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Svarta ankelstrumpor i 7-pack Spara anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fluga + näsduk i olika färger alltid billig frakt