Melissa Ela alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cornelia Webb PEARLED DROP EARRING S ASYM PAIR Smycken

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
6-pack Näsdukar, Herr alltid billig frakt
Herr t-shirt - Fuzzy Weather alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäska 4 i 1 set alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Boss Athleisure Wear Gift Set Ciny Halsdukar & sjalar
Björn Borg 3-pack Shorts - BB Shade, Mykonos blå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Örhängen Guld Healing Apatit Ädelsten Energi

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vit Flower Tattoo Jeans Leggings

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Syster P MINIMALISTICA HAMMEröd CIRCLE BRACELET silver SmyckenRoyal RepubliQ SUPREME DAY Weekendbag brunvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Röda Rosor Bilnyckelfodral alltid billig frakt
Tocca Fragrance diffuser Stella Home

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
SNÖ of Sweden Emilia pendant neck 42 s vit Smycken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 3-pack hårsnodd telefonsladd spiral hair (Transparent) M
Svarta kängor i äkta koskinn med 13 cm skaft
T-shirt - What Willis Was Talking About - DAM

På tisdagen godkände ministerrådetThe North Face PECKHAM Ryggsäck blå gråNew Balance M530VCC alltid billig fraktHalsband GRIMM Nick Burkhardt nyckel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ALDO EDIRASA Handväska svart
Unisex collegetröja - Peace alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenParis eiffeltornet smycke halsband anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Örhänge Emoij Smirkling Face alltid billig frakt