Samsøe & Samsøe BETHEL Shoppingväska blå aster


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ryggsäck från Winchester Of Sweden Olive kanvas läder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Balance MS574FCN alltid billig frakt
Anello MATT TOTE BACKPACK Ryggsäck navy

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenÖrhängen Ros (guld röd) alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Klockarmband PU-läder 20 mm Röd alltid billig frakt
Fila Lance Mid alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Royal RepubliQ THE UNIQUE GIFT BOX SET Plånbok bordeaux

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sexy Lace Floral Bralette BH alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Marin Blå Cocktailklänning med SpetsCala Jade Sunny Skärpvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Halsband i rostfritt stål som håller livet ut!
Massagetofflor med zonterapi (Storlek S)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
K-Swiss K Swiss Gstaad Neu Lux alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Häxkittel - Stor - Stor alltid billig frakt
DESIGN Solglasögon i visor-modell med genomskinliga bågar
RALPH Ralph Lauren Solglasögon grå lilla

På tisdagen godkände ministerrådetKimono Morgonrock - Blå bomull alltid billig fraktJeepers Peepers Cat eye-solglasögon med rosa glasSioux Fomaia Camoscia alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
New Look BETTY BEADED GRAB BAG Handväska bright röd
Metallänk bicolour dam herr alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenÖrhängen Guldpläterade Droppe med Kristall anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nyckelring Fashion High Heel -fuxia röd