Kipling HALIMA Bältesväska raw svart Herraccessoarer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
KIOMI Plånbok dark röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck royal
Eton blå Bowtie Slipsar & Accessoarer

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHalsband med Stjärna & lila Kristaller - 18K Vit Guldpläterat Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Petit by Sofie Schnoor Linnen Accessoarer
Lauren Ralph Lauren SAFFIANO MINI CARD Plånbok svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Topshop MILAN Handväska rosa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kedja Fotled Armband Fotlänk oäkta pärla Turkos 2ST (PAR)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Transparent Väska - Genomskinlig SvartHalsband Rumpelstiltskin Once Upon a Time dolkvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
lilafärgad väska smyckad med döskalle, avtagbar axelrem
Damklocka Tavolino alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Gripsholm CUSHION COVER GABRIEL Vardagsrum

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Nike Svart keps med broderad Swoosh-logga
Superdry SCRIPT Keps rosa
Diesel CIRIDE HAT Keps vit Herraccessoarer

På tisdagen godkände ministerrådetArmband Guldpläterade med pärlorDamklocka Classique alltid billig fraktBikini wrap - Tropic aprikos alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nyckelring - Star Wars Darth Vader - Led Nyckelring
Rebecca Minkoff NINA Klocka grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSvart&Vitt Armband alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

New Balance WS574EG alltid billig frakt