Plånbok Police Wings Slim Wallet


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Elli PLÄTTCHEN BOX CHAIN VINTAGE ANTIQUE Halsband guld

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Rostfritt stål halsband + armband Set bröd 15mm
Kipling CLASSIC NIMAN FOLD Ryggsäck lively grön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLiewood Bedding Y D Stripe Accessoarer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Look ARUBA X BODY Axelremsväska bright orange
Napapijri VOYAGE 1 Ryggsäck grön musk Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
SNÖ of Sweden SALWEEN Örhänge silverFärgn

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
T-shirt Man ska ha husvagn nr 31

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mango Mixed pieces earrings SmyckenGerry Weber Nova 17 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Moleskine BACKPACK Ryggsäck ash grå Herraccessoarer
Armband unisex Läder alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Julie Sandlau Bamboo Wisdom Earstuds Rhodium blå Smycken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Grå kamouflagemönstrad truckerkeps
Finn Comfort Andermatt Darblå Wollfilz
Liewood Hannah muslin cloth panda 2 pack Accessoarer

På tisdagen godkände ministerrådetStill Nordic Portfölj svartAsics Gellyte Hikari alltid billig fraktSalomon X Ultra Ltr Goretex alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
YOURTURN Mössa mustard Herraccessoarer
Brett Läderarmband med Strass Kristaller med Mönster - Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKurt Geiger London HARRIET BOX TOTE Handväska svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lyftande push up trosor med inlägg för rumpa