Sandqvist Egrön Ryggsäck blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Svart&Vitt Armband alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Design LED-display Digital Klocka
Tamaris 128710 alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHalsband Star wars JEDI orden symbol Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt T-shirt - Äta Sova Boxning - DAM
Johnstons Cashmere HAY Fingervantar navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Leggings Bambu 3-Pack alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
RÖDA ÖRONMUFFAR LARV alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DESIGN Ankelstrumpor med ränder och schackrutor i 3-pack SparaUnisex c a 40 cm. lång nickelfri Guldpläterad kedja 1,5 mm. brödvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kipling HISA Axelremsväska casual grå
BOSS Business Wear Crosstown_S card Z Plånböcker

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vit eller svart SOFTSHELLKEPS alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Barbell alltid billig frakt
BOSS 2-pack strumpor med logotyp
Vivienne Westwood ALEX Handväska taupe

På tisdagen godkände ministerrådetRODEBJER ANZOLA Mössor & hattarPrada CATWALK Solglasögon havanaBjörn Borg 3-Pack Shorts - BB Digi Leaf, Peacoat den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tiger of Sweden HALFO Mössa dark grå Herraccessoarer
Olivia Burton RAINBOW BEE Ringar guldFärgn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVidaXL Smyckeshållare 9x8,5x15 cm flanell MDF svart 4-pack anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Halsband med kedja - My Sister My Friend